Ravneringene, Odinsbarn

Kom over en status en (nett)bekjent skrev her for et par dager siden om denne boken som hun nettopp hadde gjort seg ferdig med. Hun var så betatt av historien og jeg ble smittet av ordene hennes.

Selv “fant jeg bøker” i voksen alder og da helst kioskromaner og “lettleste” serier. Jeg hverken har eller er noe flink litterært og har heller aldri interessert meg for annet enn underholdningsverdien i bøkene jeg har lest. Har vel blitt en god del “husmorporno” opp gjennom tidene ja, i tillegg til både norske saga serier og engelske kjærlighetsromaner.

Etter jeg fikk ME i 2005 dabbet det av med lesingen min. Hverken øyne eller hode klarte å følge med på teksten leger eller fange opp innholdet. Men interessen var jo alltid tilstede! Når savnet etter å komme bort i fantasiverdenen igjen meldte sin ankomst for et par år siden kom jeg på en lysbok jeg hadde hørt i barndommen som jeg elsket  – den het “Bibbi Bokkens Magiske Bibliotek”  – en ok jeg aldri glemte…

Nå har jeg vært et ekstremt aktivt medlem på audible.com (som drives av Amazon.com) i ca 3 år. Hører vel ca. 3 bøker i uken +/- og har likt det veldig godt. Jeg har foretrukket engelsk etter det ble hovedmålet her hjemme.
Nylig ble jeg gjort oppmerksom på tjenesten storytel.no hvor man betaler inn en fast månedssum og får tilgang på hele deres online bibliotek – det inneholder både lydbøker i hopetall for barn og voksne og e-bøker som man kan lese på mobil/nettbrett. Needless to say, jeg ELSKER! Norske serier, barnebøker og engelske titler – alt jeg kan tenke meg av hjertens lyst! Barna digger jo at de har masser av Pulverheksa, Albert Åberg og Karsten og Petra også <3

Men tilbake til poenget mitt med innlegget, Bente Pernilla uttalte seg så friskt om boka ‘Odinsbarn’ av Siri Pettersen at jeg måtte undersøke hva dette fenomenet var selv. Norrøntiltrukket som jeg er tok det meg ca. 3 sek før jeg febrilsk lette rundt etter e-lydbok til nedlastning – heldigvis har lydbokforlaget.no gitt etter for etterspørselen og publisert! Jeg hylte av glede og lastet ned både app og bok :)

1e359cab3a82eb900f5572acdd935d64

Bilde lånt fra Pinterest: Siri Pettersen

 

22cfcc3766e34f99833b542d6ad825b2

Bilde lånt fra Pinterest: Siri Pettersen

Nå er jeg halveis i boka – og jeg dååååner! Det var kjærlighet ved første, eehh… lyd?! Karakterene vi blir kjent med og denne fantasiverden Siri har kreert er så hinsides forførende og spesiell at den dro meg rett inn! Kan ikke anbefale den varmere – til alle! Selv gruer jeg meg allerede veldig til den skal slutte og kjenner at jeg emosjonelt betatt av denne fasinerende fantasiverdenen. Boken har fått strålende anmeldelser “all over”- noe jeg skjønner veldig godt.
Heldivis har forfatteren fortsatt historien i oppfølgeren “Råta” – som jeg vedder hale og tær på at jeg stuper inn i med hodet først når denne her når sine siste linjer. Løp og kjøp! Finnes også i pocketformat til dere på farten og som allerede nevnt, på lydbok i både CD format, Digikort og lydfil! Dette er den første boka på lenge jeg faktisk ønsker å ha et innbundet format i bokhylla så den er bestilt <3 It’s love! Tusen takk Siri Pettersen!

9870dbcae212d428235f5d7d957dd342

Bilde lånt fra Pinterest: Siri Pettersen

Nå er det tilbake til øretelefonene og inn i en annen verden <3 Takk Bente Pernilla, du har definitivt åpnet slusene for en opplevelse jeg sent vil glemme! Jeg tar imot anbefalinger fra deg anytime!

Ha en fin kveld videre alle!

Comments

  1. Testing…

We Love to Hear From You

*

&