Paper Tree Designs vs. Sjarmtroll

Har lenge ønsket meg en stor ukesplanlegger til familien. Denne ME’en min tar helt knekken på hurkommelsen og mine kommunikasjonsevner – alt går til barna og da står stakkars mannen der igjen å klør deg i hodet 😉

Har egentlig villet ha Sjarmtroll som ukeplan en god stund – men ble aldri til at jeg kom meg avgårde å hentet den jeg bestilte av en konsulent for sikkert to år siden… Sa jeg at hjernen fungerer dårlig? *jepp*
sjarmt_Uke
Men så nevnte mannen at han også gjerne ville at den skulle være på engelsk – engelsk er alltid best sant? Så jeg googlet litt og kom frem til dette lille australske firmaet Paper Tree Designs, som lager nydelige ukeplaner på magnetisk folie og som også har veggoppheng – Syns ikke prisen var så ille heller – selv MED internasjonale fraktkostnader. Vi vurderer derfor å bestille en sånn <3 Se så fine da;
familyplannerRose
Disse kommer i tre forskjellige farger; Soft Rose, Duck Egg Blue og Apple Green
Velge hva?

Screen Shot 2015-02-18 at 18.06.02

Bruker dere ukeplan/familieplanlegger? Evt. hvilken? Tips om andre som ikke ligger på flere tusen mottas med takk!

– Charlotte

We Love to Hear From You

*

&