Lindex! Wow ;)

Jeg har alltid likt Lindex sine barneklær – Cayla og Mali hadde begge utrolig mye av dette som babyer og jeg elsker deres økologiske bomull og selvsagt plagg av bærekraftige materialer. Før var det dog veldig mye “karakter klær” med Bamse, Hello Kitty ol. som var mest poppis blandt ungene. Er jo litt der ennå – men jeg skjærer nok litt mer gjennom nå enn før da min egen smak har utviklet seg og blitt mer klassisk og “ren”.

Før har jeg jo nevnt hvor mye jeg elsker POMPdeLUX og deres unike måte å lage hele kolleksjoner som matcher år etter år. Man kan til og med match på tvers av kolleksjonene uten stor problemer – litt nyanse forskjeller i klærne syns jeg bare er herlig :)

Nå har det seg sånn at Lindex har mange fysiske butikker – dog kuttet ned til kun EN her lokalt – men så har vi jo nettshoppen! Der har jeg blitt veldig flink til å både vindusshoppe OG sjekke ut med en del godbiter! Årets høst/vintekolleksjon har de sluppet gradvis (så digg!) og jeg må jo si jeg er både overrasket over hvor POMPinspirerte de er – til punktet hvor de så og si har kopiert POMPdeLUX sin haremsbukse “Dhaka Pants” *sjokkert!* til glad for alle de andre flotte plaggene de har kommet med.

Elsker også mange av de nydelige kjolene man har å velge mellom denne førjulstiden og slevsagt at prisen er så gunstig – hjelper på 😉

Jeg har handlet masse i denne sarte herlige rosafargen og de sklir rett inn i ungene sine POMPdeLUX garderober <3

Noen av godbitene denne sasongen som har havnet i våre skap <3

Untitled

 

Ha en nydelig adventstid!

 

 

We Love to Hear From You

*

&